Cum cumpăr?

Cumpărarea produselor din magazinul nostru se poate face prin comandă online, telefonic sau prin e-mail.

Comandă online


Produsul pe care doriți să îl comandați poate fi găsit fie prin utilizarea meniului din stânga paginii ce conține categoriile de produse, prin folosirea câmpului de căutare, sau direct din pagina de noutăți. În momentul in care ați apăsat butonul "Adaugă în coș" produsul va fi automat transferat in coșul de cumpărături.


După adăugarea in coș a tuturor produselor pe care doriți să le comandați, procesul de cumpărare se continua prin apăsarea butonului "Finalizează comandă" și parcurgerea paginii de comandă. In pagina de comandă va trebui sa completati urmatoarele:


- Datele tale: informații necesare trimiterii coletului către dumneavoastră.
- Metoda de plata: alegeți modalitatea in care veți plăti comanda.


Comanda dumneavoastră este încheiată cu succes când va este afisată (și trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastre cu stadiul "În curs de confirmare". În momentul procesării comenzii, veți primi un e-mail prin care veți fi înștiințat de noul status al comenzii "Comandă confirmata".


Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti să vă autentificați pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica / sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fără a reintroduce datele de contact.

Comandă telefonică

Pentru a înregistra o comandă telefonică, va rugăm sa sunati la numarul de telefon 0757 580 172 conform programului:

Luni-Vineri 09:30 - 19:00
Sâmbăta 09:30 - 16:30
Duminica 09:30 - 13:30

Cum plătesc?

Plata comenzii se poate face Ramburs.

Livrarea


Livrarea produselor cu valoare de peste 199 lei se va efectua gratuit, prin intermediul firmei de curierat Fan Courier. Pentru comenzile sub 199 lei, se va percepe un cost de 25 ron (+ 1leu/km exteriori pentru adresele din afara localităților principale)

Sus