Întrebări frecvente

Cât costă transportul? 

Costul transportului standard este de 19 lei.

Transportul este GRATUIT la comenzile de peste 600 lei.

*Pentru adresele din afara localităților principale se va percepe o taxă suplimentară pentru kilometrii exterior conform FAN Courier, costul total fiind de aproximativ 30 lei. 

În cât timp ajunge comanda la dumneavoastră?

Livrarea se va efectua într-un interval de 1 - 3 zile lucrătoare de la primirea confirmării.

 

Cum se poate efectua returul?

Bijuteriile trebuie returnate în ambalajul original complet alături de toate materialele promoționale aferente.

Vă rugăm să parcurgeți următorii pași pentru a returna produsele:

1. Contactați-ne telefonic sau pe mail sau pentru a confirma returul.

Telefon: 0745 580 172

Email: comenzi@bijuteriasorelly.ro

2. Ambalați produsele pe care doriți să le returnați astfel încât acestea să nu se deterioreze în timpul transportului. Este recomandată întroducerea bijuteriilor în cutiile de cadou furnizate, iar aceastea să fie învelite în folie cu bule. După ce ați parcus acești pași, vă rugăm să întroduceți toate acestea într-o cutie de carton.

3. Adăugați în colet produsele, factura, certificatul de garanție și toate materialele promoționale aferente.

4. Expediați coletul pe adresa:

Bijuteria SORELLY 

Strada Nicolae Bălcescu Numărul 1

Cod poștal 600050

Bacău, Romania

În cât timp puteți efectua returul?

Clientii noștri beneficiaza de o perioada de 30 de zile pentru retur la toate comenzile online.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, fără nicio urmă de utilizare / uzură. Produsele returnate care nu sunt în aceeași stare în care au fost livrate nu vor fi acceptate pentru retur.

În cazul în care ați primit un diferit produs decât cel comandat, vă rugăm să ne contactați în cel mai scurt timp și să returnați produsul, conform pașilor de retur de mai sus.

Cât costă returul?

Returul produselor se poate efectua cu ajutorul FAN Courier, care va stabili costul transportului.

 

Ce produse nu pot fi returnate?

Produsele personalizate sau care au fost modificate la cererea clientului nu se pot returna.

Cum vei primi înapoi contravaloarea comenzii?

Contravaloarea comenzii va fi rambursată în termen de maxim 14 de zile de la confirmarea returului prin transfer bancar în contul IBAN comunicat de către client.


Protecția datelor cu caracter personal

Prin completarea și semnarea cererii de retur, sunteți de acord, în mod expres și neechivoc, cu privire la colectarea și prelucrarea de către SC SORELLY COM SRL a informațiilor furnizate, stocarea și prelucrarea acestor date și în alte scopuri decât cele anterior menționate, respectiv: reclama, marketing și publicitate.


Garanție

Termenul de garanție pentru bijuteriile din aur și argint este de 2 ani pentru orice lipsă de conformitate existentă la data vânzării. Autenticitatea și caracteristicile materialului prețios - aur 14K (585‰) / aur 18K (750‰) / aur 22K (916.7‰) și argint (925‰) sunt garantate pe viață. Garanția asigură repararea ( aducere la conformitate) sau înlocuirea bijuteriei după caz.

Reparațiile sau înlocuirea pentru produsele aflate in garanție vor fi efectuate în termen de maximum 15 zile, in condițiile art. 11(4) din legea 449/2003, dacă se confirma faptul ca defectul nu este imputabil consumatorului.

Garanția nu include deteriorările provocate bijuteriilor din cauza neglijenței,  a accidentelor, a utilizării necorespunzătoare a acestora sau a altor factori externi care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu art. 16(1) din legea 449/2003(12). Drepturile consumatorului nu sunt afectate de condițiile de garanție.

Bijuteriile SORELLY sunt marcate în conformitate cu legislația în vigoare, sub îndrumarea și controlul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor - Direcția pentru Metale Prețioase.

 

Dorești informații suplimentare?

Vă rugăm să ne contactați la numărul 0745 580 172 de luni până vineri între orele 9:30 și 17:30 sau la adresa comenzi@bijuteriasorelly.ro.

Sus