Despre Noi

Fondată in 1994, Bijuteria SORELLY este o afacere de familie 100% românească, fiind alături de clienții săi în cele mai importante momente ale vieții. De peste 25 de ani, reușim să te surprindem plăcut de fiecare dată când îți dorești să transformi un cadou special intr-o clipă de neuitat.

Iți promitem că te vom trata cu seriozitate, respect și sinceritate pe tot parcursul procesului de cautare a bijuteriei perfecte, fie că este vorba despre un inel de logodnă cu diamant, un colier cu safire sau o brățară tennis cu cristale albe. Vei găsi in noi un partener de încredere care te va ghida către calitate, bun gust și rafinament.

De 25 de ani oferim clienților nostri Bucurie, Iubire și Magie.

Bucuria de a dărui și de a-i face fericiți pe cei dragi.
Iubirea exprimată în lucruri de preț, care dăinuie.
Magia clipelor de neuitat care ne însoțesc în toată viața.

Bijuteria Sorelly - Despre Noi - Set cu Perle naturale

Bijuteriile noastre nu sunt doar simple accesorii prețioase, care se demodează și dispar încet din viața clienților noștri. Bijuteriile noastre sunt emoție, bucurie și amintiri de neuitat, alese și oferite cu drag celor dragi.

Bijuteriile noastre vin din toate colțurile lumii, din mâinile celor mai pricepuți artizani. Ele sunt clasice sau moderne, discrete sau somptuoase, din aur sau din argint, pentru copii, femei sau bărbați.

An de an, când alegem și creăm linia noastra de bijuterii, ne gândim la clienții noștri, la emotia si la bucuria de a dărui și de a primi clipe de neuitat și ne dorim ca aceștia să găsească în magazinele noastre cadouri unice.
Consecvenți acestor valori, cu dragoste și respect pentru clienții nostri, suntem parte din viața, emoția si bucuria lor, oferind bijuterii unice si amintiri de neuitat!