Black Friday 2022

 

Termenii și condițiile Ofertei Promoționale "Black Friday 2022"

  1. Definitii

Organizator: Bijuteria Sorelly

Oferta promotionala: actiunile organizate de Sorelly pe site-ul www.bijuteriasorelly.ro, destinate exclusiv persoanelor fizice, care au ca scop stimularea vanzarilor in perioada 10-13 noiembrie 2022.

Client Participant: persoana care beneficiaza de oferta promotionala, care indeplineste conditiile de participare.

Produse participante: produsele comercializate de catre Organizator si care pot fi achizitionate in mod direct doar de pe site-ul www.bijuteriasorelly.ro, produsele participante avand in partea lor dreapta butonul “Adauga in Cos” activ.

  1. Descrierea Ofertei

In perioada 10 noiembrie 00:00 - 13 noiembrie 23:59, clientii beneficiaza de oferte dupa cum urmeaza:

- 10% Reducere la fiecare bijuterie din aur, fiind exceptate cele din categoria Diamante, Monede, Lingouri si Verighete.

- 20% Reducere la Bijuteriile cu Diamante, fiind exceptate cele din categoria verighete.

- 2+1 GRATIS la Bijuteriile de Argint, fiind exceptate cele din categoria Monede, Lingouri, Verighete.

Reducerea se aplica automat, in cosul de cumparaturi.

 

Pentru a putea beneficia de oferta "2+1 GRATIS la Bijuteriile de Argint", clientii trebuie sa:

  • Adauge 3 produse din categoria "Bijuterii Argint" in cos
  • Finalizeze comanda

Produsul gratuit va fi produsul cu pretul cel mai mic dintre cele 3 adaugate in cosul de cumparaturi, iar reducerea valorica a acestuia se va aplica automat inainte de finalizarea comenzii, in cosul de cumparaturi.

     3. Mecanismul Ofertei "Black Friday 2022"

Reducerile vor fi marcate corespunzator prin afisarea preturilor reduse, conform legislatiei in vigoare (discountul este calculat raportat la cel mai mic pret al unui produs din ultimele 30 de zile).

Numarul de produse ce pot fi achizitionate va fi limitat de stocul disponibil. Campania va fi semnalizată pe site-ul SORELLY.

In cazul unor eventuale erori de functionare a site-ului www.bijuteriasorelly.ro sau a sistemului de gestiune, inclusiv erori umane, in urma carora pretul este modificat, rezultand un pret derizoriu sau mai mic, neconform cu valoarea de piata a produsului, ne alocam dreptul sa anulam Comanda efectuata, iar clientii care au plasat comenzi vor fi informati telefonic /  email / SMS. Clientul accepta si consimte ca nu va avea drept de opozitie sau orice alte pretentii asupra produselor ce au facut obiectul unor comenzi care sunt rezultatul, cuprind/contin erori de functionare sau erori umane.

     4. Perioada Ofertei

Campania "Black Friday 2022" incepe pe 10 noiembrie 2022, ora 00:00 si se incheie pe 13 noiembrie 2022, ora 23:59.

     5. Termenul de Livrare

Termenul general estimat pentru livrarea produselor comandate pe perioada campaniei se incadreaza in intervalul de 2 pana la 10 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii. In eventualitatea de exceptie a unei intarzieri, echipa SORELLY te va contacta telefonic pentru a te informa de acest aspect.

     6. Diverse

Participantii nu au posibilitatea sa primeasca contravaloarea in bani a reducerii sau produsului primit cadou si nici dreptul de a cere schimbarea acestora, in niciun fel.

Comenzile vor fi confirmate telefonic. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile in cazul in care contactam Clientul pentru verificarea detaliilor comenzii, iar Clientul nu raspunde in termen de 1 zi lucratoare de la prima incercare de contactare.

Această oferta este valabila pana la retragerea sa de pe piata. Clientul declara ca intelege termenii prezentului Acord si ca ii accepta.

Acesti Termenii si Conditii vor fi redactati si pusi in aplicare respectand in toate privintele legislatia Romaniei. Disputele aparute pe baza prezentului contract vor fi rezolvate in prima faza prin discutii intre partile contractante.

Clientii care participa la Oferta Promotionala, declara cunoasterea acestor Termeni si Conditii. Participantii se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului document.

 

Vezi Noutăți