Ambalarea bijuteriilor SORELLY

Ambalarea bijuteriilor SORELLY

     Noi, echipa SORELLY, punem un foarte mare accent pe modul în care împachetăm fiecare bijuterie. Considerăm că un colet este ambalat corect atunci când acesta este protejat de situații neprevăzute și atunci când aduce zâmbetul pe buze.

     Coletul pe care îl vei primi de la noi este format dintr-o cutie de carton dur, cu strat protector, personalizată cu logo-ul SORELLY. Pentru un plus de siguranță și eleganță, o prindem cu o fundiță de culoare roșie - perfectă pentru cadou și imposibil de desprins accidental, spunem noi. :) 

     Înăuntrul fiecărui colet vei descoperi o poveste care, cu siguranță, îți va încânta toate simțurile, în special cel olfactiv 🤭. Folosim hârtie de mătase parfumată, personalizată cu numele brandului nostru, pentru o experiență cât mai frumoasă în ceea ce privește deschiderea coletelor. Fiecare bijuterie este împachetată în săculeț protector sau cutie și pungă de cadou, în funcție de preferințele și modalitatea aleasă de tine (ambalare clasică sau premium), alături de certificatele de calitate și autenticitate.

     Totul este mai apoi învelit în folie de curierat ultra rezistentă, astfel încât să eliminăm posibilitatea unei ruperi accidentale, atunci când coletul este în drum spre tine.

     Mai jos, încheiem cu un video în care îți arătăm pas cu pas tot ce am povestit până acum. Iubim să aducem zâmbete și să ne diferențiem atât prin calitatea bijuteriilor noastre, cât și prin modul de împachetare, care a devenit o pasiune pentru noi.

 

Cu drag,

Echipa SORELLY

 

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.