fbpx

Politică de confidențialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal pe site-ul www.bijuteriasorelly.ro

Acest site web este detinut si gestionat de catre SC SORELLY-COM SRL, identificata la Reg. Com. cu nr. de inregistrare J04/53/1994, CUI – RO 5169540, cu sediul in Bacau, str. Marasesti, nr. 179 pentru care confidentialitatea datelor reprezinta o componenta esentiala. Politica si practicile noastre de protejare a datelor se focuseaza pe procesarea, schimbul si stocarea corespunzatoare si legala a informatiilor cu caracter personal si totodata pe asigurarea confidentialitatii, integritatii si disponibilitatii.

Aceasta declaratie de confidentialitate se aplica entitatii operationale principale a SC SORELLY-COM SRL

SC SORELLY-COM SRL proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE si este capabila sa demonstreze la orice moment conformitatea cu legile Uniunii Europene cât si cu principiile stabilite in acest document.

Aceasta declaratie de confidentialitate reprezinta politica de confidentialitate completa aplicabila activitatilor online ale SC SORELLY-COM SRL. Aceasta declaratie explica tipurile de informatii pe care le colectam de la clienti si modul in care utilizam aceste informatii.

Website-ul nostru este in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (“GDPR”), (Regulament (EU) 2016/679), care este un act legislativ obligatoriu. GDPR creeaza noi drepturi pentru indivizi si consolideaza unele drepturi existente sub Directiva 95/46/EC.

Principii de protejare a datelor cu caracter personal

Politica de protejare a datelor in site-ul www.bijuteriasorelly.ro se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:

 • Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
 • Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime si datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
 • Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;
 • Datele personale vor fi clare si, acolo unde este necesar, actualizate;
 • Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intârziere;
 • Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decât cea in care datele personale sunt procesate;
 • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
 • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decât in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
 • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atât cât si de la dreptul portabilitatii datelor.

Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana subiect). Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectam includ urmatoarele:

 • Formular de contact, aflat pe pagina de contact a site-ului nostru.
 • Formular de retur, aflat pe pagina de „Politica de retur” a site-ului nostru.
 • Formularul de creare a contului de utilizator, anterior plasarii comenzii
 • Formularul de comanda, in momentul plasarii comenzii
 • Formularul de testimoniale, dedicat exprimarii opiniilor dvs legate de serviciile noastre
 • Date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.
 • Date despre caracteristicile pe care le utilizati si paginile web pe care le vizitati in site-ul nostru.
 • Date despre adresa dumneavoastra IP, setarile regionale si setarile de limba.

Scopul colectarii datelor personale:

 • informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si/sau serviciile achizitionate;
 • cercetare de piata, urmarire si monitorizare a vânzarilor si comportamentului clientului/cumparatorului.

Utilizarea datelor personale

Vom utiliza datele personale numai in contextul scopurilor mentionate in articolul anterior. De asemenea, SC SORELLY-COM SRL poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii cu care se afla în relatii de parteneriat, dar numai în scopurile mentonate mai sus, dupa cum urmeaza: firmele de curierat Nemo Express Logistic SRL,  Fan Courier, DHL  responsabili pentru livrarile nationale, respectiv internationale, firma de contabilitate, firma ce administreaza site-ul web www.bijuteriasorelly.ro, firma ce se ocupa cu marketingul online pentru www.bijuteriasorelly.ro . Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, în baza si în limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Securitatea procesarii

Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci când procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atât cât si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala. Datele clientilor sunt salvate in baze de date aflate pe servere din Romania.
In cazul unei brese de securitate, care poate fi reprezentata de un accident, o pierdere de date sau un acces neautorizat, SC SORELLY-COM SRL va informa autoritatile reprezentate in Romania de catre A.N.S.P.D.C.P. (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) in maxim 72 de ore de la descoperirea bresei de securitate.

Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

Clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la, rectificarea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate de catre noi. Pentru a ne ajuta sa pastram datele personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta. Pentru a vizualiza un extras sau modifica datele personale, pentru a obtine informatii despre perioada de timp pentru care  SC SORELLY-COM SRL intentioneaza sa pastreze datele personale sau pentru alte intrebari legate de datele personale, inclusiv stergerea definitiva a acestora din evidentele noastre, va rugam sa ne contacta pe email la comenzi@bijuteriasorelly.ro sau la telefon 0744398626.

Plângeri

Clientii au dreptul sa adreseze o plângere legata de procesarea datelor lor personale. Toate intrebarile si plângerile vor fi prelucrate de catre noi in timp util si in concordanta cu procedurile interne.

In cazul improbabil in care clientii au suferit daune din cauza incalcarii drepturilor conform politicii de protectie a datelor personale si SC SORELLY-COM SRL nu a tratat plângerea in mod corespunzator, clientii au posibilitatea de a trimite o plângere autoritatii superioare.

Plângerile ne pot fi trimise pe email la adresa comenzi@bijuteriasorelly.ro

Modificari ale acestei politici

Aceasta politica poate fi actualizata din când in când, de exemplu in urma modificarii legislatiei relevante sau schimbari ale structurii corporative in cadrul SC SORELLY-COM SRL .In cazul in care se fac modificari ale materialului clientii vor fi notificati prin intermediul website-ului inainte ca schimbarile sa intre in vigoare. Incurajam clientii sa verifice aceasta pagina periodic pentru a fi informati despre ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate.