3+1 GRATIS Mărțișoare Argint

Termenii si Conditiile Ofertei Promotionale
“3+1 GRATIS pentru Martisoarele din Argint”
  1. Definitii

Organizator: Bijuteria SORELLY®

Oferta Promotionala: Actiunile organizate de Sorelly pe site-ul www.bijuteriasorelly.ro, destinate persoanelor fizice si juridice, care au ca scop stimularea vanzarilor in perioada 25 ianuarie 2024 - 31 martie 2024.

Client Participant: Persoana care beneficiaza de oferta promotionala, care indeplineste conditiile de participare.

Produse Participante: Martisoarele din Argint comercializate de catre Organizator, care pot fi achizitionate in mod direct doar de pe site-ul www.bijuteriasorelly.ro, care includ in titlu “martisor argint”, avand in partea lor dreapta butonul “Adaugati in Cos” activ. Produsele participante se regasesc in colectia urmatoare, in limita stocului disponibil: Martisoare Argint

    2. Descrierea Ofertei

In perioada 25 ianuarie 2024 - 31 martie 2024, clientii beneficiaza de oferte dupa cum urmeaza:

  • 3+1 GRATIS la Martisoarele din Argint

Produsul cu pretul cel mai mic va fi oferit gratuit. Reducerea se aplica automat, in cosul de cumparaturi.

Pentru a putea beneficia de oferta "3+1 GRATIS pentru Martisoarele din Argint", clientii trebuie sa:

  • Adauge 4 produse din categoria Martisoare Argint in cos
  • Finalizeze comanda

Produsul gratuit va fi produsul cu pretul cel mai mic dintre cele 4 adaugate in cosul de cumparaturi, iar reducerea valorica a acestuia se va aplica automat inainte de finalizarea comenzii, in cosul de cumparaturi. Oferta se aplica doar pentru martisoarele din argint care se regasesc in colectia urmatoare: Martisoare Argint

  1. Mecanismul Ofertei

Numarul de produse ce pot fi achizitionate va fi limitat de stocul disponibil.

In cazul unor eventuale erori de functionare a site-ului www.bijuteriasorelly.ro sau a sistemului de gestiune, inclusiv erori umane, in urma carora oferta sau pretul produselor sunt modificate, rezultand un pret derizoriu sau mai mic, neconform cu valoarea de piata a produsului, ne alocam dreptul sa anulam comanda efectuata, iar clientii care au plasat comenzi vor fi informati telefonic / email / SMS. Clientul accepta si consimte ca nu va avea drept de opozitie sau orice alte pretentii asupra produselor ce au facut obiectul unor comenzi care sunt rezultatul, cuprind/contin erori de functionare sau erori umane.

  1. Perioada Ofertei

Oferta Promotionala “3+1 GRATIS pentru Martisoarele din Argint” incepe pe 25 ianuarie 2024, ora 00:00 si se incheie pe 31 martie 2024, ora 23:59.

  1. Termenul de Livrare

Termenul general estimat pentru livrarea produselor comandate in perioada campaniei se incadreaza in intervalul de 1 pana la 10 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. 

In eventualitatea de exceptie a unei intarzieri, echipa SORELLY te va contacta telefonic pentru a te informa de acest aspect.

  1.   Diverse

Participantii nu au posibilitatea sa primeasca contravaloarea in bani a reducerii sau produsului primit cadou si nici dreptul de a cere schimbarea sau returul acestora, in niciun fel. Produsele comandate care se incadreaza in aceasta oferta nu pot fi returnate separat, ci doar impreuna, insotite de produsul oferit gratuit.

Comenzile cu plata ramburs vor fi confirmate telefonic. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile in cazul in care contactam Clientul pentru verificarea detaliilor comenzii, iar Clientul nu raspunde in termen de 1 zi lucratoare de la prima incercare de contactare.

Această oferta este valabila pana la retragerea sa de pe piata. Clientul declara ca intelege termenii prezentului Acord si ca ii accepta.

Acesti Termenii si Conditii vor fi redactati si pusi in aplicare respectand in toate privintele legislatia Romaniei. Disputele aparute pe baza prezentului contract vor fi rezolvate in prima faza prin discutii intre partile contractante.

Clientii care participa la Oferta Promotionala, declara cunoasterea acestor Termeni si Conditii. Participantii se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului document.